Pagatavošana: Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 grādu temperatūrai. Lielā bļodā, izmantojot mikseri, lēni sakul brūno cukuru, sviestu, eļļu, vaniļas ekstraktu un olu baltumus, līdz tie ir labi sajaukušies. Ar karoti rūpīgi iemaisi miltus, auzu pārslas un cepamo sodu. Iemaisi FITNESS Chocolate pārslas un šokolādes gabaliņus. Izveido golfa bumbiņas lieluma lodītes, saplacini (5 cm platumā, 2 cm augstumā) un izvieto tās uz plātnes ar nepiedegošu virsmu vai cepampapīra 5 cm attālumā citu no citas. Cep 10 - 13 minūtes vai kamēr cepumi gatavi. Atdzesē 1 minūti.Izbaudi! Ieteikums veselīgam uzturam: Lai ceptie kārumi patiešām nāktu tev par labu, balto miltu vietā izvēlies pilngraudu miltus!
180 g sagriezta žāvētu augļu maisījuma (ananāsi, kokosrieksti, āboli, rozīnes - pēc tavas izvēles)
100 g grauzdētu, nesālītu saulespuķu sēklu
100 g grauzdētu zemesriekstu
50 g brūnā cukura
150 g medus
100 g krēmīga zemesriekstu sviesta (var aizstāt ar mandeļu vai kastaņu pastu)
1 tējkaroti vaniļas ekstrakta
Pagatavošana: Kvadrāta formas pannu (20 cm) noklāj ar izsmidzināmo eļļu. Lielā bļodā sajauc FITNESS Fruits pārslas, žāvētos augļus, saulespuķu sēklas un zemesriekstus. Lielā pannā, nepārtraukti maisot, vidējā temperatūrā karsē brūno cukuru, medu un zemesriekstu sviestu. Karsē un maisi 1 minūti. Noņem no plīts, iemaisi vaniļas ekstraktu. Iegūto maisījumu pārlej ar šo sīrupu, sajauc visu kopā. Pannā cieši sapresē. Pilnībā atdzesē (aptuveni 30 minūtes). Sadali batoniņos, veidojot 6 rindas, katrā pa 4 kolonnām. Ieteikums veselīgam uzturam: Lai ceptie kārumi patiešām nāktu tev par labu, balto miltu vietā izvēlies pilngraudu miltus.